formulare

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
  Versiune printabilă

restrictii pe calculatoarele biblionet
Mesaj Scris: Joi Feb 04, 2010 4:58 pm
Am fost astazi la Baia Sprie si am scanat niste poze.
Din pacate calculatoarele de acolo au o sumedenie de restricii presetate de administratorul de retea,asa ca nu am putut salva pozele in nici un fisier ,nu am reusit sa le trimit prin e-mail si nici sa le transfer pe un disc amovibil ,poate pentru pentru ca nu sunt un expert ca de altfel nici cei de la biblioteca care nu m-au putut ajuta. Inteleg nevoia de securitate a sistemelor si a retelei,dar asa facilitatile pe care le ofera biblionet sunt reduse mult,mult,sun limita nevoilor utilizatorilorl

Neconectat

Re: restrictii pe calculatoarele biblionet
Mesaj Scris: Mar Feb 09, 2010 1:14 pm
Va multumim pentru mesaj. Problema va fi rezolvata pe toate calculatoarele Biblionet din tara, prin crearea unei partitii care nu va fi protejata si unde veti putea salva imagini scanate sau alte fisiere.
Pana atunci, puteti scana folosind aplicatia Paint (pe care o gasiti in accesorii) si care va permite sa salvati si pe desktop. Pentru a scana, deschideti aplicatia Paint, mergeti la “Fisier” apoi la “De la scaner sau camera digitala”

Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]