Reglarea dezechilibrelor hormonale. Solutii naturale pentru a va redobandi echilibrul, somnul, libidoul si energia (eBook)

ebooks

5 Review(s)
Bestseller New York Times • Contine teste pentru identificarea dezechilibrului hormonal O viata sanatoasa fara medicamente sintetice sau terapii scumpe Cel mai bun moment sa luati masuri pentru o viata sanatoasa e inainte sa va confruntati cu probl...
Cod: 2b537289-0518-4015-b52d-e5ecd2afb7d8 / 110606
Disponibilitate: In stoc
Producator: Litera

23.84 RON

16.71 RON


watchshop.ro

Bestseller New York Times • Contine teste pentru identificarea dezechilibrului hormonal O viata sanatoasa fara medicamente sintetice sau terapii scumpe Cel mai bun moment sa luati masuri pentru o viata sanatoasa e inainte sa va confruntati cu probleme precum cresterea in greutate si instabilitatea emotionala si inainte sa dezvoltati afectiuni grave, cum ar fi depresia sau cancerul de san. De ce sa nu faceti o schimbare durabila acum, inainte sa va treziti intr-un cabinet medical, tinand in mana o reteta pentru medicamente, sau, si mai rau, pregatite pentru interventie chirurgicala invaziva?Autoarea, medic ginecolog, absolventa a Universitatii Harvard, va arata ca exista scapare din iadul hormonal provocat de premenopauza si perimenopauza, dar si de stres, alimentatie, sedentarism si starea de spirit negativa. Metoda de echilibrare hormonala pe care o propune imbina terapiile naturiste cu rigoarea stiintifica, foloseste teste si chestionare pentru depistarea cauzelor dezechilibrelor hormonale si garanteaza ca va veti simti din nou vesele, pline de energie si sexy, indiferent de varsta. O carte care va va schimba viata!Metode verificate pentru a scapa de instabilitatea emotionala, problemele de concentrare, insomnii, greutatea in exces si libidoul scazut.
Opinia ta despre produs


chicco.ro