Magnatii. Cum au inventat Andrew Carnegie, John D. Rockefeller, Jay Gould si J.P. Morgan supereconomia americana (eBook)

ebooks

5 Review(s)
Economia americana moderna este creatia a patru oameni: Andrew Carnegie, John D. Rockefeller, Jay Gould si J. P. Morgan. Ei au fost gigantii epocii de aur, un moment de dezvoltare fara precedent care a facut din America cea mai bogata, mai inovatoare...
Cod: 1ba58930-d105-40a5-bc78-ce826fa01aad / 113505
Disponibilitate: In stoc
Producator: Litera

34.99 RON

24.99 RON


Lensa - Sun is Fun

Economia americana moderna este creatia a patru oameni: Andrew Carnegie, John D. Rockefeller, Jay Gould si J. P. Morgan. Ei au fost gigantii epocii de aur, un moment de dezvoltare fara precedent care a facut din America cea mai bogata, mai inovatoare si mai productiva tara a planetei. Charles R. Morris ii readuce la viata pe magnatul otelului Carnegie, regele petrolului Rockefeller si vrajitorul cailor ferate Gould, cei obsedati de progres, experimentare si viteza, precum si pe finantistul Morgan, omul de afaceri gentleman, care a luptat pentru o incredere globala in afacerile americane. Magnatii este incredibila poveste a oamenilor hotarati care au cladit economia americana, creand un colos industrial – si o intreaga tara de consumatori din clasa de mijloc. Charles R. Morris este autorul mai multor carti, printre care American Catholic si Money, Greed, and Risk. A colaborat, de asemenea, cu mai multe publicatii, articolele sale aparand in Los Angeles Times, Wall Street Journal, The New York Times, Harvard Business Review si The Atlantic Monthly. Avocat si fost bancher, a fost de asemenea presedinte al unei companii de software destinat serviciilor financiare.
Opinia ta despre produs


chicco.ro